illustrasjonsbilde

Svømming og livredning


På svømming og livredning har vi flere nivåer. Nivåene strekker seg fra begynner livredning til konkurranselivredning. Nivåene er delt inn etter dager.

Nybegynner nivåene er på onsdager. Dette er barn som kan svømme, men som vi lære mer svømming og bli enda bedre teknisk. Svømme og selvberging teknikker fin pusses gjennom å introdusere flere typer vann aktiviteter som vann polo, livredning, synkron, osv. Ungene lærer mer om førstehjelp og hva de kan gjøre for å redde andre. Gruppene på onsdager stiger fra helt nybegynner til Rookies nivå. På rookies nivå kan de delta på lokale stevner, de lærer enda mer livredning, de lærer å ilandføre osv.


På mandager og torsdager har vi 3 nivå gruppe A, B og C.
Gruppe C er utøvere som er på rookies nivå, nivået før A og B. Gruppe C trener stortsett kun mandager.

Gruppe B er ungdommer fra ca 11-14 år. Disse er relativt flinke livreddere som deltar på NM i sin klasse. De lærer hele spekteret av svømmearter, førstehjelp, livredning og utholdenhetstrening. Konkurranse er ikke et krav men det de fleste i dette partiet ønsker å ha som mål.

Det samme gjelder for gruppe A, men disse er fra 14 år og oppover. Her er nivået hakket høyere i forhold til distanser og hurtighet. De fleste som er i disse gruppene trener mandag og torsdag.


Ønsker du å begynne hos oss?

Send en epost med følgende informasjon:
Navn livredder:
Adresse:
Postnr/sted:
Fødselsdato (dd.mm.år):
Evt. eget telefonnummer:
Evt. egen e‐postadresse:
Navn på foreldre/ foresatte:
Foresattes telefonnummer:
Foresattes e‐postadresse:
E‐postadresse for faktura:

I tillegg skriv litt om kunnskapene som barnet har fra før i forhold til svømming, livrednig og førstehjelp.

Spørsmål om kursene eller påmelding sendes til:
e-post: livredning@vestbyslk.no


link til v�r facebook gruppe